Resultaten voor bronzen medaille

bronzen medaille
 
Medaille Wikipedia.
In de sportwereld gebruikt men een gouden medaille voor de eerste plaats zilver voor de tweede plaats en brons voor een derde plaats. Men spreekt informeel van een gouden zilveren of bronzen plak. Het begrip medaille is nauw verbonden met een lintje een herdenkingsmunt en een erepenning. Deze termen lopen in het dagelijks taalgebruik in elkaar over. Meestal maar niet altijd zijn sterren kruisen en ridderorden hoger in aanzien dan medailles. Een Eremedaille verbonden aan de Huisorde van Oranje is zo'n uitzondering. Een medaille voor moed zal in het maatschappelijk verkeer ook hoger worden aangeslagen dan een ridderorde die men uit louter beleefdheid ontving. Een medaille is meestal rond maar er zijn ook ovale en rechthoekige medailles bekend.
medailles
bronzen medaille Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. Nederlands-Engels vertaling voor bronzen medaille. NL bronzen medaille Engels vertaling. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille. bronzen medaille ook brons. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille in Engels. brood van gekiemd graan.
Roeiers mannenacht veroveren brons Olympische Spelen 2016 NOS.
Groot-Britannië en Duitsland kenden een snelle start en namen een voorsprong op de rest van het veld. Nederland bleef aanvankelijk achter maar schoof steeds verder naar voren. De bronzen medaille van de mannenacht op muziek. Een compilatie van Ragnar Niemeijer. Op het laatste stuk kwam Nederland zelfs nog dicht bij het zilver maar Duitsland bleef de boot met Dirk Uittenbogaard Boaz Meylink Kaj Hendriks Boudewijn Roell Olivier Siegelaar Tone Wieten Mechiel Versluis Robert Lücken Peter Wiersum net voor. Het is al de derde roeimedaille voor Nederland. Eerder won de lichte dubbeltwee goud en pakte de vrouwendubbelvier zilver. Head en Paulis roeien naar olympisch goud. Zilveren medaille voor vrouwendubbelvier. Rio de Janeiro 0630 uur.
bronzen medaille Vertaling Nederlands-Duits.
Naar andere talen bronzen medaille EN bronzen medaille ES bronzen medaille FR. Vertalingen bronzen medaille NLDE. Bron Download IATE European Union 2017. Voorbeeldzinnen met bronzen medaille. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. NLDE uitslag van het onderzoek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Olympische medaille Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Op de Olympische Spelen zijn drie soorten olympische medailles te vergeven goud voor nummer één zilver voor nummer twee en brons voor nummer drie. Nadat een olympisch onderdeel geheel is afgewerkt worden de medailles uitgereikt. De winnaars nemen een voor een plaats op een ere podium te beginnen bij diegene die brons heeft gehaald. Als de nummer één die iets hoger op het podium staat ook zijn of haar medaille heeft ontvangen wordt zijn of haar volkslied gespeeld. Tegelijk worden dan de vlaggen van de winnaars gehesen. De allereerste gouden medaille voor Nederland was een roeimedaille. Twee roeiers van de Delftsche Studenten RoeiVereeniging Laga behaalden in een twee met stuurman de gouden medaille. Bij gelijk eindigen bewerken.
bronzen medaille Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen bronzen medaille DE bronzen medaille ES bronzen medaille FR. Vertalingen bronzen medaille NLEN. Bron Download IATE European Union 2017. Voorbeeldzinnen met bronzen medaille. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Bronzen medaille Sportprijzen.com.
productcategorieen weergeven / verbergen productcategorieen. Een bronzen medaille is een ideale sportprijs dankzij de mooie uitstraling. Het aanbod van Sportprijzen.com biedt u verschillende medailles in deze categorie welke de mogelijkheid bieden een afbeelding en/of logo voorop te plaatsen. Achterop bieden wij de mogelijkheid een tekst te laten graveren zodat u het een stukje persoonlijker kan maken. Bronzen medailles zijn hierdoor perfect voor toernooien en feestjes. Hieronder vindt u alle medailles die in het brons verkrijgbaar zijn. Andere medaillecategorieën Medailles zilver Medailles goud Medaille lint.
Onderscheidingsteken voor langdurige eerlijke en trouwe dienst.
Bij Koninklijk Besluit no. 67 van 13 april 1859 werd nog een gouden medaille 27 millimeter in diameter ingesteld voor 36 jaar dienst. Aangezien bij het K.N.I.L. de tropenjaren dubbel telden werd de bronzen medaille ontvangen na 6 jaar daadwerkelijke dienst en de zilveren na 12 jaar. De gouden medaille werd echter pas ontvangen na 25 jaar daadwerkelijke dienst. Sinds 1928 hebben alle medailles een diameter van 27 millimeter. Bij Koninklijk Besluit van 18 februari 1904 werd een drietal gespen voor de medaille ingesteld twee voor dienst in Nederland en een voor dienst in Nederlands-Indië. een bronzen gesp gesp met het Romeinse cijfer 18 voor achttien jaar dienst in Nederland. een zilveren gesp met het Romeinse cijfer 30 voor dertig jaar dienst in Nederland.

Contacteer ons