Op zoek naar bronzen medaille?

bronzen medaille
 
bronzen medaille Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. Nederlands-Engels vertaling voor bronzen medaille. NL bronzen medaille Engels vertaling. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille. bronzen medaille ook brons. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille in Engels. brood van gekiemd graan.
medailles
Bronzen medaille Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen Bronzen medaille DE Bronzen medaille EN Bronzen medaille ES. Vertalingen Bronzen medaille NLFR. Bron Download IATE European Union 2017. Voorbeeldzinnen met Bronzen medaille. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Oude foto's namaken met je broers en zussen? Bijstandsmoeder van vier kinderen wint 17 miljoen in loterij. Veel vrouwen vinden bevallen minder pijnlijk dan gedacht.
bronzen medaille Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen bronzen medaille DE bronzen medaille ES bronzen medaille FR. Vertalingen bronzen medaille NLEN. Bron Download IATE European Union 2017. Voorbeeldzinnen met bronzen medaille. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Oude foto's namaken met je broers en zussen? Bijstandsmoeder van vier kinderen wint 17 miljoen in loterij. Veel vrouwen vinden bevallen minder pijnlijk dan gedacht.
Medaille Wikipedia.
In de sportwereld gebruikt men een gouden medaille voor de eerste plaats zilver voor de tweede plaats en brons voor een derde plaats. Men spreekt informeel van een gouden zilveren of bronzen plak. Het begrip medaille is nauw verbonden met een lintje een herdenkingsmunt en een erepenning. Deze termen lopen in het dagelijks taalgebruik in elkaar over. Meestal maar niet altijd zijn sterren kruisen en ridderorden hoger in aanzien dan medailles. Een Eremedaille verbonden aan de Huisorde van Oranje is zo'n uitzondering. Een medaille voor moed zal in het maatschappelijk verkeer ook hoger worden aangeslagen dan een ridderorde die men uit louter beleefdheid ontving. Een medaille is meestal rond maar er zijn ook ovale en rechthoekige medailles bekend.
Judo op de Olympische Zomerspelen Wikipedia.
Er wordt gestreden om goud zilver en brons middels een afvalsysteem. Verliezers kunnen via herkansing nog in aanmerking komen voor een bronzen medaille door de strijd aan te binden met de verliezers van de halve finales. Er worden in elke gewichtsklasse naast de gouden en de zilveren medaille twee bronzen medailles uitgereikt per gewichtsklasse. In 1964 werd er gestreden in vier klassen. In 1972 en 1976 in zes klassen. In 1980 en 1984 in acht klassen alle vijf keer inclusief de openklasse. Vanaf 1988 werd er in zeven klassen gestreden en in 1992 werd het vrouwenjudo met eveneens zeven klassen aan het programma toegevoegd.
Olympische medaille Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Op de Olympische Spelen zijn drie soorten olympische medailles te vergeven goud voor nummer één zilver voor nummer twee en brons voor nummer drie. Nadat een olympisch onderdeel geheel is afgewerkt worden de medailles uitgereikt. De winnaars nemen een voor een plaats op een ere podium te beginnen bij diegene die brons heeft gehaald. Als de nummer één die iets hoger op het podium staat ook zijn of haar medaille heeft ontvangen wordt zijn of haar volkslied gespeeld. Tegelijk worden dan de vlaggen van de winnaars gehesen. De allereerste gouden medaille voor Nederland was een roeimedaille. Twee roeiers van de Delftsche Studenten RoeiVereeniging Laga behaalden in een twee met stuurman de gouden medaille. Bij gelijk eindigen bewerken.
Onderscheidingsteken voor langdurige eerlijke en trouwe dienst.
Bij Koninklijk Besluit no. 67 van 13 april 1859 werd nog een gouden medaille 27 millimeter in diameter ingesteld voor 36 jaar dienst. Aangezien bij het K.N.I.L. de tropenjaren dubbel telden werd de bronzen medaille ontvangen na 6 jaar daadwerkelijke dienst en de zilveren na 12 jaar. De gouden medaille werd echter pas ontvangen na 25 jaar daadwerkelijke dienst. Sinds 1928 hebben alle medailles een diameter van 27 millimeter. Bij Koninklijk Besluit van 18 februari 1904 werd een drietal gespen voor de medaille ingesteld twee voor dienst in Nederland en een voor dienst in Nederlands-Indië. een bronzen gesp gesp met het Romeinse cijfer 18 voor achttien jaar dienst in Nederland. een zilveren gesp met het Romeinse cijfer 30 voor dertig jaar dienst in Nederland.

Contacteer ons