Meer resultaten voor bronzen medaille

bronzen medaille
 
Medaille Wikipedia.
In de sportwereld gebruikt men een gouden medaille voor de eerste plaats zilver voor de tweede plaats en brons voor een derde plaats. Men spreekt informeel van een gouden zilveren of bronzen plak. Het begrip medaille is nauw verbonden met een lintje een herdenkingsmunt en een erepenning. Deze termen lopen in het dagelijks taalgebruik in elkaar over. Meestal maar niet altijd zijn sterren kruisen en ridderorden hoger in aanzien dan medailles. Een Eremedaille verbonden aan de Huisorde van Oranje is zo'n uitzondering. Een medaille voor moed zal in het maatschappelijk verkeer ook hoger worden aangeslagen dan een ridderorde die men uit louter beleefdheid ontving. Een medaille is meestal rond maar er zijn ook ovale en rechthoekige medailles bekend.
livraison à domicile
Bronzen medaille voor Verkerk op WK judo NOS.
Bronzen medaille voor Verkerk op WK judo. Aangepast op 28-08-2015 1456. Verkerk wint brons op WK judo. Beelden van de strijd om het brons tussen Marhinde Verkerk en Daria Pogorzelec in de klasse tot 78 kilogram bij de WK judo in Astana. Deze video is alleen in Nederland te bekijken. Marhinde Verkerk heeft bij de WK judo in Astana brons veroverd in de klasse tot tot 78 kilogram. De wereldkampioene van 2009 en winnares van zilver in 2013 versloeg Daria Pogorzelec en maakte haar verzameling daarmee compleet.
El Hattach grijpt naast bronzen medaille in Bangkok Zeeuwse Sport pzc.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Net binnen. Deel. Facebook. Quote. Pijlen. A
El Hattach grijpt naast bronzen medaille in Bangkok. BANGKOK Khalid El Hattach heeft zich met Permata Indah Manokwari niet verzekerd van de derde plek tijdens het AFF Futsal Championship. De Indonesische werkgever van de Vlissingse zaalvoetballer verloor de strijd om de bronzen plak met 4-2 van Melaka United uit Maleisië. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. El Hattach leek zijn ploeg nog wel op het goede spoor te zetten.
Cookiemelding DVHN.nl.
Olympische medaille Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Op de Olympische Spelen zijn drie soorten olympische medailles te vergeven goud voor nummer één zilver voor nummer twee en brons voor nummer drie. Nadat een olympisch onderdeel geheel is afgewerkt worden de medailles uitgereikt. De winnaars nemen een voor een plaats op een ere podium te beginnen bij diegene die brons heeft gehaald. Als de nummer één die iets hoger op het podium staat ook zijn of haar medaille heeft ontvangen wordt zijn of haar volkslied gespeeld. Tegelijk worden dan de vlaggen van de winnaars gehesen. De allereerste gouden medaille voor Nederland was een roeimedaille. Twee roeiers van de Delftsche Studenten RoeiVereeniging Laga behaalden in een twee met stuurman de gouden medaille. Bij gelijk eindigen bewerken.
bronzen medaille Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. Nederlands-Engels vertaling voor bronzen medaille. NL bronzen medaille Engels vertaling. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille. bronzen medaille ook brons. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen medaille in Engels. brood van gekiemd graan.
bronzen medaille Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen bronzen medaille DE bronzen medaille ES bronzen medaille FR. Vertalingen bronzen medaille NLEN. Bron Download IATE European Union 2017. Voorbeeldzinnen met bronzen medaille. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. NLEN eigenschappen van het gra. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Onderscheidingsteken voor langdurige eerlijke en trouwe dienst.
Bij Koninklijk Besluit no. 67 van 13 april 1859 werd nog een gouden medaille 27 millimeter in diameter ingesteld voor 36 jaar dienst. Aangezien bij het K.N.I.L. de tropenjaren dubbel telden werd de bronzen medaille ontvangen na 6 jaar daadwerkelijke dienst en de zilveren na 12 jaar. De gouden medaille werd echter pas ontvangen na 25 jaar daadwerkelijke dienst. Sinds 1928 hebben alle medailles een diameter van 27 millimeter. Bij Koninklijk Besluit van 18 februari 1904 werd een drietal gespen voor de medaille ingesteld twee voor dienst in Nederland en een voor dienst in Nederlands-Indië. een bronzen gesp gesp met het Romeinse cijfer 18 voor achttien jaar dienst in Nederland. een zilveren gesp met het Romeinse cijfer 30 voor dertig jaar dienst in Nederland.

Contacteer ons