Meer resultaten voor bronzen medaille

bronzen medaille
 
Medaille Wikipedia.
In de sportwereld gebruikt men een gouden medaille voor de eerste plaats, zilver voor de tweede plaats en brons voor een derde plaats. Men spreekt informeel van een gouden, zilveren of bronzen plak. Het begrip medaille is nauw verbonden met een lintje, een herdenkingsmunt en een erepenning.
nep medailles
Het plotse brons was shorttrack op zn vreemdst NRC.
De Nederlandse relayvrouwen schaatsten niet in de grote finale, maar wonnen door een ongewone samenloop van omstandigheden alsnog een bronzen medaille. Tja, dat is shorttrack, zou het later klinken. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
spelletjes gratis spelen
bronzen medaille Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bronzen medaille DE bronzen medaille ES bronzen medaille FR. Vertalingen bronzen medaille NLEN. de bronzen medaille.
zonwerende glasfolie
Bronzen medaille bestellen? Stel ze samen op Sportprijzen.com.
De afbeeldingen zijn allen in het goud weergegeven, maar op de pagina zelf kunt u dus kiezen voor een bronzen medaille. Bij Sportprijzen.com kunt u een mooie derde prijs kopen! Andere medaillecategorieën: Medailles zilver Medailles goud Medaille lint. 14 dagen bedenktijd.
artiest
Onderscheidingsteken voor langdurige, eerlijke en trouwe dienst.
de tropenjaren dubbel telden, werd de bronzen medaille ontvangen na 6 jaar daadwerkelijke dienst en de zilveren na 12 jaar. De gouden medaille werd echter pas ontvangen na 25 jaar daadwerkelijke dienst. Sinds 1928 hebben alle medailles een diameter van 27 millimeter.
Mannenploeg met Patrick Roest heeft bronzen medaille binnen Omroep West.
Bronzen medaillewinnaars Blokhuijsen, Kramer, Roest en Verweij. LEKKERKERK Patrick Roest heeft zijn tweede olympische medaille omgehangen gekregen. De schaatser uit Lekkerkerk ontving donderdag samen met Sven Kramer, Jan Blokhuijsen en Koen Verweij een bronzen plak voor hun prestatie op de ploegenachtervolging.
Bronzen medaille voor Marrit Leenstra.
Bronzen medaille voor Marrit Leenstra. Sport 12 februari 1455.: Marrit Leenstra wint brons op de 1500 meter tijdens de Olympische Winterspelen. Met een tijd van 1.5526, wist ze een medaille in de wacht te slepen. Ireen Wüst heeft voor de vijfde keer in haar loopbaan goud veroverd bij de Olympische Spelen.
De Vries loopt bronzen medaille mis: wat overkomt me nou? Olympische Winterspelen 2018 NOS.
Jorien ter Mors ontbreekt, zij zit nog bij de dopingcontrole. Aan de overkant van de tafel lacht Rianne de Vries voorzichtig mee, maar echt vrolijk is ze niet. De Vries kwam in de series noch in de B-finale in actie. Ze krijgt geen bronzen medaille.
Verrassende bronzen medaille voor Nederlandse shorttracksters Blik op nieuws.
Verrassende bronzen medaille voor Nederlandse shorttracksters. Foto: Screenshot NOS. Dat het raar kan lopen is dinsdag maar weer eens gebleken op de Olympische Winterspelen op het onderdeel relay van de shorttrack voor de Nederlandse damesploeg bestaande uit Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven, Jorien ter Mors, Suzanne Schulting en Rianne de Vries.
bronzen medaille Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
bronzen" medaille" in het Engels. bronzen medaille de. Vertalingen en voorbeelden. Mis je een bepaalde vertaling hier? comment Laat het ons weten. Vertalingen en voorbeelden. NL bronzen medaille. bronzen medaille ook: brons. bronze medal znw. Vergelijkbare vertalingen voor bronzen" medaille" in Engels.
Bronzen medaille voor shorttrackvrouwen NOS Jeugdjournaal.
Dan gaat de medaille door naar de winnaar van de B-finale. De Nederlandse dames deden mee aan de B-finale, waar ze eerste werden. In de A-finale werden de teams van Canada en China gediskwalificeerd, omdat ze een fout maakten. En dus ging de bronzen medaille naar Nederland.
Brons voor aflossingsvrouwen na twee diskwalificaties in A-finale Olympische Winterspelen 2018 NOS.
De ploeg met Jorien ter Mors, Yara van Kerkhof, Suzanne Schulting en Lara van Ruijven reed zelfs een wereldrecord in de B-finale. Die prestatie, gevoegd bij de onverwachte bronzen medaille, zorgde voor een sensationele ontknoping van het meest prestigieuze nummer van het shorttrack.

Contacteer ons