Resultaten voor carnavalsmedailles laten maken

carnavalsmedailles laten maken
 
Medailles Boots SportprijzenMedailles Boots Sportprijzen.
naar eigen ontwerp bent u bij ons op het juiste adres. Stuur ons een schets in welke uitvoering en maten u wenst. Binnen 24 uur heeft u een werktekening met een messcherpe offerte retour. Natuurlijk willen wij u vooraf graag ontmoeten dan kunnen we de mogelijkheden bekijken en enkele voorbeelden laten zien. Ook leveren wij de bestaande medailles waarop u middels een gravure sticker of dome uw tekst of afbeelding kwijt kunt. Bij ons vindt u alle eigen ontwerpen tegen de meest concurrerende prijzen.
medailles
Carnavals Artikelen.
TC120B Medailledoos alleen voor medailles Ø45-50mm 90x90x35mm Deze medailledoos is een uitstekende aanvulling op uw medailles om de aankleding compleet te maken! De binnen en buitenzijde zijn uitgevoerd met een blauw verlours. De medailledoos is geschikt voor medailles met een door. TC121B Medailledoos alleen voor medailles Ø60-70mm 90x90x35mm. TC121B Medailledoos alleen voor medailles Ø60-70mm 90x90x35mm Deze medailledoos is een uitstekende aanvulling op uw medailles om de aankleding compleet te maken! De binnen en buitenzijde zijn uitgevoerd met een blauw verlours.
Carnavalsmedailles Schaer.
Kort lang breed smal of onze exclusieve korte lintjes en borstlinten. Allen te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Het inkleuren van medailles. Een aantal van onze carnavalsmedailles kunt u naar eigen wens laten inkleuren. Bijvoorbeeld in uw verenigingskleuren of carnavalskleuren. U herkent deze medailles aan het volgende. De prijzen van onze carnavalsmedailles zijn inclusief medaille afslag én lintje. Voor exclusieve lintjes het inkleuren van medailles en het graveren betaald u een toeslag. Voor al onze carnavalsmedailles werken wij met staffelprijzen. Carnavalsmedailles Met carnaval afslag. Carnavalsmedailles Met eigen logo afslag. Carnavalsmedailles Naar geheel eigen ontwerp.
Carnavals onderscheidingen badges en pins Allers Speciaalzaak.
Carnavals onderscheidingen badges en pins. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van onderscheidingen in verschillende vormen en maten. De onderscheidingen zullen u als prins of vereniging de juiste uitstraling geven. Wij leveren maatwerk tegen zeer scherpe prijzen U heeft bij ons de keuze uit 3 verschillende onderscheidingen. Carnavals onderscheidingen in 5 stappen. U levert ons de gegevens aan die nodig zijn voor het maken van uw onderscheiding. Bestaande uit Wat voor onderscheiding aantal logo eigen ontwerp prinsen/verenigings-naam jaartallen of speciale wensen.
Carnaval medailles.
Carnavals medaille
Carnavalspagina van Woltermans Emailkunstatelier.
Wij doen ons uiterste best u hiermee van dienst te kunnen zijn. Voor decoraties huisorders en medailles zijn meerdere mogelijkheden zoals. Prinsenmedailles u kunt bij ons ook één enkel uniek exemplaar laten maken. Ook zijn er meerdere Carnavals verenigingen die ieder jaar dezelfde eigen Prinsenmedaille bestellen maar hierin de naam van de nieuwe prins of het jaartal laten zetten. Het bijkomend voordeel hiervan is dat eventuele meerkosten voor de zeefdruk weg allen. De Steunpileer 2012 in opdracht van De Tempeleers. Een medaille voor de hele Raad van elf. Medailles maken een vast onderdeel uit van het pak van de prinsenraden. Zij bepalen mede het gezicht van een carnavals vereniging.
Huisordes en Carnavalsmedailles Salentijn Echt.
Bij grote oplages levertijd in overleg. Wij versturen al onze pakketten met UPS. Uw bestanden ontvangen wij graag in EPS-of PDF-formaat. Zodra wij uw bestand in goede orde hebben ontvangen maken wij een digitale proefdruk. Na uw goedkeuring van deze proefdruk en de orderbevestiging gaat de productie van start. Bij de standaardmodellen huisordes half rond rond en schild zijn alleen de standaard koorden te leveren. Bij het eigen model kunt u kiezen tussen het standaard koord of het luxe koord. De luxe koorden worden inclusief ringetjes geleverd.
Medailles en Onderscheidingen.
Medailles en Onderscheidingen wij verzorgen het graag voor u. Het laten maken van eigen gemaakte medailles kan al vanaf 10 stuks volledig naar uw wensen. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan door gebruik te maken van de offerte aanvraag rechts op de website. Wij leveren medailles en onderscheidingen in verschillende technieken. Bekijkt u rustig welke technieken u mooi vind en laat het ons weten wij helpen u dan graag vrijblijvend verder. Medailles in de door u gewenste vorm en afmeting met of zonder kleuren alles is mogelijk bij Pins and More.NL. Bent u dit jaar Prins of Prinses?
Medailles bestellen al vanaf 0.60!
Al onze medailles worden bij ons op voorraad gehouden en daardoor kunnen wij snel leveren. Eigen logo of standaard sportafbeelding? U kunt bij ons een gratis afbeelding uitkiezen of een eigen logo laten bedrukken voor op de medailles. Een afbeelding of eigen logo is geheel GRATIS. Op medailles waar geen afbeelding op geplaatst kan worden reliëf medailles plaatsen wij GRATIS uw persoonlijke tekst. Extra korting ontvangen op uw bestelling? Alle medailles worden bij medaillesonline.nl standaard kant en klaar geleverd voor uitreiking. U heeft bij ons de mogelijkheid om de medailles zelf af te monteren. De korting is 0.15 per medaille. U geeft bij het artikel aan dat u de medailles zelf afmonteert en uw korting word direct verrekend.
Carnavalsmedailles en Onderscheidingen.
Kies een gratis carnavalsafbeelding uit onze lijst kies de kleur van uw gratis halslint en geef uw tekst in om uw artikel geheel naar wens te laten maken. Filteren op Prijs Sorteren op Standaard Weergave Standaard Standaard. TC-car1 Carnaval onderscheiding MATGOUD 117cm hoog met gratis lint/koord. TC-car3 Carnaval onderscheiding MATGOUD 10cm hoog met gratis lint/koord.

Contacteer ons