Op zoek naar carnavalsmedailles laten maken?

carnavalsmedailles laten maken
 
Bekers Medailles Online shop voor Bekers en Medailles.
HOUTEN STANDAARD EN WANDBORD. Bekers en Medailles. Wij verzorgen sportprijzen voor alle sporten, evenementen, bedrijven en particulieren. Wij leveren bekers, medailles, standaards en andere sportprijzen uit voorraad daarom kunnen wij snel leveren. Gravures van de sportprijzen, bekers en medailles doen we allemaal zelf.
bosch droger
Emaille medailles.
De meest populaire zacht emaille techniek wordt veelal gebruikt voor carnavalsmedailles, maar is ook voor bijvoorbeeld sportmedailles en andere onderschedingen prima inzetbaar. We hebben reeds de meest uiteenlopende ontwerpen geleverd. U heeft zelf compleet de vrije hand bij het ontwerpen van uw medaille, en wij geven vanaf de zijlijn advies. Wanneer u wens, kunnen wij ook uw volledige ontwerp voor uw eigen unieke medaille verzorgen. Overheids / bedrijfsonderscheidingen. Onderscheidingen voor schuttersverenigingen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een, in de vorm van uw ontwerp, uitgeslagen of gegoten metalen plaat. Uw ontwerp wordt indien nodig vereenvoudigt tot een lijnentekening waarbij de lijnen in reliëf worden opgezet. De vlakken die daardoor ontstaan worden bij zacht emaille medailles in de kleuren van uw ontwerp ingeverfd. bij pro-emaille wordt dit met een poeder coating gedaan, welke in een oven uithardt tot een zeer krasvast kleuroppervlak. Op zacht emaille medailles kan, indien gewenst, een epoxy-laag aangebracht worden om de coating te beschermen. Emaille medailles kunnen middels een koord, lint of ketting worden opgehangen. Linten kunnen we indien gewenst ook in meerdere kleuren leveren, of kunnen worden bedrukt met logo's' of teksten. Ook kunnen we voor deze medailles speciale prinsenkettingen maken.
loodgieter amsterdam
muco sportprijzen.
Glaswerk en Porselein. Wij zijn al sinds 1975, dus al meer dan 41 jaar, DE specialist voor Maastricht en omstreken voor al uw Sportprijzen, Bekers en Medailles, prachtige Awards, Carnavalsmedailles, Prinsenkettingen, vaantjes, erelinten en professioneel Graveerwerk. Ook bij ons verkrijgbaar.:
makelaar oosterhout
Medaillefabriek Stol B.V.
Vanaf onze nieuwe locatie proberen wij telkens het plezier van de fabricage in de producten terug te laten komen. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom te Zeist, u kunt ons bellen voor een afspraak 0343 492220 of ons een e-mail sturen. Sommige gebeurtenissen verdienen meer. Naast de enorme range aan sportmedailles hebben wij bij Medaillefabriek Stol ook een ruime ervaring in het ontwikkelen van andere waardevolle herinneringen. Al bijna 100 jaar vervaardigen wij carnavalsmedailles kettingen, insignes, legpenningen, merkplaatjes, sleutelhangers en cijfertjes.
medaille laten maken
Home.
Wij beschikken over een uitgebreid productaanbod en productietechnieken die ons in staat stellen unieke producten te ontwikkelen en te produceren. Voor ons volledig productoverzicht gelieve het menu vanboven op onze website te gebruiken. Voor uw gemak hebben wij tevens hieronder even de meest relevante en aangevraagde producten gegroepeerd. Carnavalsmedailles op maat.
instellen
Medailles Boots SportprijzenMedailles Boots Sportprijzen.
Voor medailles, insignes, carnavalsmedailles, gedenkpenningen, etc. naar eigen ontwerp, bent u bij ons op het juiste adres. Stuur ons een schets, in welke uitvoering en maten u wenst. Binnen 24 uur heeft u een werktekening met een messcherpe offerte retour. Natuurlijk willen wij u vooraf graag ontmoeten, dan kunnen we de mogelijkheden bekijken en enkele voorbeelden laten zien. Ook leveren wij de bestaande medailles waarop u middels een gravure, sticker of dome uw tekst of afbeelding kwijt kunt.
eetstoornis test
Sportprijzen en Relatiegeschenken.
Wij graveren of bedrukken voor u bijvoorbeeld onder andere de volgende producten: Bekers trofeeën, standaards, sport figuren, carnavals medailles, erelinten, vanen, rozetten en strikken, gegraveerde of gelaserde spiegels glas, buttons, bedrukte mokken glazen, bedrukt textiel shirts, caps, tassen etc, afslagenemblemen van sportafbeeldingen, sleutelhangers, houten en tinnen wandborden.
Sportprijzen.
sport en carnavalsmedailles. graveerwerk ook niet sportprijs-gerelateerd. Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave geven van de door u geselecteerde sportprijzen. Onze zaak is goed bereikbaar zowel met de auto, die U gratis voor de deur kan parkeren, als met het openbaar vervoer met een bushalte op zo'n' 100m afstand van de zaak. Verhoog uw budget kosteloos door ons de vrije hand te geven in het leveren van de sportprijzen. Door gebruik te maken van speciaal geselecteerde en ingekochte onderdelen hebben wij het voordeel van een efficiënter voorraadbeheer en U het voordeel van een mooiere / grotere sportprijs voor hetzelfde geld.
Van Zanden Sportprijzen.
U kunt ervoor kiezen om uw sportprijzen via iDeal of Paypal te betalen, maar overschrijven is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling met sportprijzen door DHL 575, in NL of door DHL 995, in België te laten bezorgen. De levertijd naar België duurt maximaal één dag langer. Jordi 15-09-2017 0. Een sfeerimpressie van de opening van onze winkel. Hartelijk dank voor Kaj Moerenhout Media voor het maken van deze video.
Carnavals Artikelen.
TC121B Medailledoos alleen voor medailles Ø60-70mm 90x90x35mm Deze medailledoos is een uitstekende aanvulling op uw medailles om de aankleding compleet te maken! De binnen en buitenzijde zijn uitgevoerd met een blauw verlours. De medailledoos is geschikt voor medailles met een door.
Carnavalsmedailles en Onderscheidingen.
Home Carnavalsmedailles GROOT. Maak een keuze uit onze verschillende artikelen die voor het carnaval speciaal zijn ontwikkeld. Kies een gratis carnavalsafbeelding uit onze lijst, kies de kleur van uw gratis halslint en geef uw tekst in om uw artikel geheel naar wens te laten maken.
Assortiment Producten. website body properties. Sportex.
Prijs in Euro: 300., medaille in goud 70x62 mm afslag 50 mm compleet met lint. Prijs in Euro: 300., medaille in goud 68 x 68 mm afslag 25 mm gepolijst en gezandstraal. Prijs in Euro: 350., medaille rood-geel-groen diameter 7 cm embleem 5 cm incl.

Contacteer ons