Meer resultaten voor medaille maken

medaille maken
 
chocolade medaille
Medaillehuis Logterman te Dalfsen.
Wij bedrukken of borduren bedrijfskleding. Ons assortiment bestaat onder andere uit jassen truien shirts polos mutsen. Er is een ruime sortering kleding waaruit u kunt kiezen. Altijd de nieuwste modellen. Sinds kort maken wij ook houten tekstborden die wij laseren met uw eigen tekst of ontwerp. Heeft u een idee voor een jubileum geboorte of andere feestelijke gebeurtenis? Wij helpen u om uw idee vast te leggen in een lasergravure. Het is ook mogelijk om uw eigen logo/ontwerp te gebruiken in een zelf ontworpen medaille. Ook is het mogelijk uw eigen sleutelhanger winkelwagenmunt of horecamunt te laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uw expert in sportprijzen. Medaillehuis Logterman te Dalfsen. Hieronder vindt u voorbeelden van producten die wij hebben gemaakt en kunnen leveren.
lang parkeren schiphol
Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken Hardlopen in Zeeland.
Na 42 kilometer zwoegen volgde een troosteloze finish. Zonder medaille dropen ze teleurgesteld af. Hoe moesten ze dat nu aan het thuisfront uitleggen? Hadden ze de marathon wel uitgelopen? Er was maar een oplossing zelf een medaille laten maken. Terug in Middelburg trokken ze de stoute schoenen aan waardoor hun medailleserie nu toch compleet is. Met dank aan de Middelburgse sportprijzenmaker. Opgeslagen onder Bijdrage Maurice. Getagd als john guequierre Medailles. Zijn medailles een vrouwendingetje? Stratenloop Zoutelande gaat door ondanks hitte. Een Reactie op Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken. Cees van den Bulck. juni 25 2015 om 1737.
opvouwbare tas
Medailles Avondvierdaagse Haarlem en omstreken.
In 1923 kreeg Droste een nieuw beeldmerk in artistieke stijl. Het is ontworpen door Jan Wiegman en wordt het pastille-mannetje genoemd. Dat poppetje inspireerde de ontwerper van onze medaille. De vier poppetjes op onze medaille symboliseren dus niet een vader en moeder met twee kindertjes of vier poppetjes vanwege de vierdaagse maar heeft dus duidelijk te maken met de poppetjes van Droste. Op onze medaille staat het woord HOLLAND. We hebben getwijfeld of er HAARLEM had moeten staan maar omdat we de Avondvierdaagse van Haarlem en omgeving zijn met startplaatsen in Heemstede en Spaarndam vonden we HOLLAND beter om geen verwarring te geven voor Heemstede en Spaarndam. Verder staat er op avondvierdaagse en een cijfer.
paintball
Veldwijk.com Medailles Veldwijk.com.
Medailles zijn er in verschillende maten en prijsklassen. De medailles zijn verkrijgbaar in het goud zilver en brons. De voorkant van de medaille kunnen we voorzien van een afbeelding en/of eigen logo. Op de achterkant kunnen we uw tekst graveren en om het af te maken kiest u een bijpassend halslint! Medailles kunt u gebruiken bij sportwedstrijden kinderfeestjes of als herinnering. We hebben een zeer breed assortiment aan sportprijzen waaronder medailles. Wij hebben allerlei modellen medailles die wij kunnen voorzien van een door u gekozen afslag zoals van voetbal of zwemmen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op.
ontbijtservice
Bovomed.
hypothecaire lening
Geloven thuis Zelf medailles maken.
creatief bezig te zijn rond het thema. Zilver karton voor een zilveren medaille. Knip uit het zilver karton een rondje van ongeveer 10 cm. Je kan bijvoorbeeld een klein schoteltje gebruiken dat je omtrekt. Dan knip je uit zwart karton de twee cijfers dus twee tweeën voor de zilveren medaille. Plak deze aan beide kanten van het rondje. Maak met de perforator een gaatje in het rondje. Knip een strookje crêpepapier af en draai deze in elkaar. Maak het net zolang totdat je denkt dat het goed om je nek hangt.
Medailles maken Activiteit Defensie.nl.
U bevindt zich hier Home Actueel Activiteiten Medailles maken. Deze hoofdrubriek bevat 7 rubrieken. 11 augustus 2017 1030 1145 Locatie. Museum Bronbeek Velperweg 147 in Arnhem. Medailles en onderscheidingen zijn een officieel dankjewel voor inzet en goed werk. Heb je gezien waar militairen ze dragen op hun uniform? Rechtsboven dicht bij hun hart. Voor hen is de onderscheiding heel belangrijk want het is een herinnering aan hun uitzending. Verdien jij een medaille? We kijken in het museum welke medailles er allemaal zijn en maken er dan zelf een.
Medailles.
TC52D-67 Medaille 50mm Zilverantiek met Goudglans Kroon met gratis Halslint/koord. TC52D-67 Medaille 50mm Zilverantiek met Goudglans Kroon Uw medaille wordt gratis voorzien van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van de medaille. Wij adviseren om niet meer dan 20-25 tekens per tekstregel in te geven bij tekst boven de afbeelding en tekst onder de afbeelding. TC57D Medailles van Hoogglans Metaal Ø 70mm. met gratis halslint gewicht 37 gram. TC57D Medailles van Hoogglans Metaal Ø 70mm.
Vaderdag knutselen medaille van papier.
Wil je voor Vaderdag iets moois knutselen dan zijn deze medailles een geweldige DIY! Zet papa in het zonnetje door te knutselen met papier. We laten je zien hoe je zo'n mooi embleem maakt. Wat heb je nodig? Hoe knutsel je een medaille? Trek een cirkel op het papier met behulp van een smal glas ca 6 cm doorsnede.
Medailles Toulet Van Bael.
Zoek op productcode Zoeken. Laat een medaille maken speciaal voor uw evenement! Met een medaille schenkt u fierheid. Toulet Van Bael heeft een zeer ruim assortiment.
Medailles bestellen al vanaf 0.60!
Goedkoopste en grootste assortiment medailles carnavalsmedailles halslinten en sleutelhangers. Gratis eigen logo en tekst. Snelle levering en goede service.
Type medailles en extra's.
Procedé voor het realiseren van een medaille of pin. 1 Maken van een ontwerp. eerst maken wij een tekening van uw ontwerp in CorelDraw deze tekening sturen wij u terug ter goedkeuring. Nadat deze door u is goedgekeurd maken wij een matrijs voor uw medaille en / of pin. 2 Gieten / slaan van een medaille. Wanneer de stalen of silicone matrijs gemaakt is kunnen we beginnen met het produceren van de medaille en of pins deze worden dan gegoten / geslagen en nadien ontdaan van bramen en onzuiverheden en worden ze lichtjes opgeschuurd voor alle vetresten te verwijderen alvorens het galvaniseren.

Contacteer ons