Op zoek naar medaille maken?

medaille maken
 
Je eigen unieke medaille Bredase Singelloop.
Via het inschrijfformulier kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. De kosten voor het graveren bedragen 650. Kies jouw unieke medaille. Ook dit jaar konden lopers, supporters en andere liefhebbers van de Bredase Singelloop weer stemmen op hun favoriete medaille en het halslint!
chocolade medaille
Medailles van oude mobieltjes voor de Olympische Spelen in 2020. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
In 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio, de organisatie wil een duurzaam signaal afgeven door de medailles te laten maken van gerecyclede edelmetalen. In de praktijk zijn er flinke aantallen e-waste voor nodig. Voor 1 gram goud heb je zo'n' 35 tot 40 smartphones nodig. Voor een gouden medaille die in werkelijkheid voor 925%, uit zilver bestaat zijn ongeveer 240 smartphones nodig.
keyboost
Medaille TCS Amsterdam Marathon.
Iedere deelnemer ontvangt na de finish een medaille. Deze medaille kun je na afloop nog specialer maken door deze te personaliseren. Bij de graveerstand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid kun je jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren.
slotenmaker amsterdam
Button Medaille Vianen Trading.
Medaille Medailles met eigen ontwerp bij Vianen Trading Een medaille met eigen ontwerp is een origineel idee bij sportwedstrijden en evenementen. De medaille ontwerpt u zelf. Wij kunnen de medailles maken in elk gewenste vorm en formaat. Maak bijvoorbeeld medailles met het logo van uw evenement.
sport beker
Wat is de waarde van een Olympische gouden medaille?
Voor het maken van de gouden medaille van Rio de Janeiro is 494 gram zilver gebruikt dat is gedompeld in een bad van goud. De gouden medaille heeft slechts 6 gram goud. Reken je de waarde van de materialen om naar euro's' dan zou de Olympische gouden medaille 525 euro waard zijn.
justfog clearomizer
Medaille laten maken Bekerhuis Lambregts.
Naast unieke teksten op de medaille drukt u bijvoorbeeld ook uw clublogo op de medaille, om zo de prijzen herkenbaar te maken. Daarnaast kiest u ook uit linten in diverse kleuren. Laat u uw medaille het liefste drukken of graveren?
curver prullenbak
Medaille Rotterdam Bekerplanet.nl.
Koop nu deze medaille Rotterdam. Een mooie medaille voor een zeer scherpe prijs. Bekerplanet biedt een snelle en goede levering. De medaille is van metaal en is er in het goud, zilver en brons. Het is een mooi aandenken aan uw evenement of toernooi.
Medaille.
De medailles worden gegraveerd of voorzien van een afbeelding. Wieland Sportprijzen heeft standaard een zeer uitgebreid assortiment afbeeldingen op voorraad. Uiteraard zijn wij in staat de medailles te voorzien van uw verenigings, evenement, of bedrijfslogo. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave of bezoek ons om een keuze te maken uit ons assortiment.
Medailles.
Medailles voor vele toepassingen. Geslagen medaille in metaalkleur. In alle metaalkleuren te maken. Gegoten medaille in metaalkleur. Alle metaalkleuren zijn mogelijk. Gegoten medaille met laag emaille. Giet medailles met of zonder kleur. Gegoten medaille met hoog emaille. Kleurrijke Medaille Gietmedaille.
Medailles.
De mogelijkheden zijn onbeperkt! Wij kunnen voor u ook exclusieve sleutelhangers metaal, PVC, stof, lanyards/keycords/sleutelkoorden en pin's' maken! Hoe gaat het in zijn werk? U mailt ons uw ontwerp/tekening en geeft ons het gewenste formaat, dikte en materiaal door. U geeft aan in welke aantallen u e.e.a. wenst te ontvangen. Nadat wij uw tekening hebben uitgewerkt 2 3 dagen ontvangt u een prijsopgave. U kunt helaas geen monster bij ons bestellen. Op de prijsopgave staan vermeld: de kosten voor de medaille/penning, de instelkosten en de kosten voor een eventueel mee te leveren halslint. Na uw goedkeuring is de productietijd voor de medailles 20 25 dagen. Bij ons koopt u een exclusief naar uw wensen gemaakte medaille die veelal goedkoper is dan een standaard-medaille welke u koopt bij de sportprijzengroothandel.
Medailles.
TC75D Medailledoos voor medaille Ø 50, Ø 60 en Ø 70mm 84x116x16mm. TC75D Medailledoos voor medaille 84x116x16mm MET BLAUWE of RODE INLEG Deze medailledoos is een uitstekende aanvulling op uw medailles om de aankleding compleet te maken! Deze simpele maar doeltreffende medailledoos heeft een doorzichtige deksel waardoor de doos ook dicht stofvrij kan.
Medailles van de Sovjet-Unie Wikipedia.
Honderdduizenden stierven maar Leningrad hield stand tegen de nazi's' die de stad met de grond gelijk hadden willen maken. De medaille toont hoe mannen én vrouwen hun stad samen met matrozen en soldaten verdedigen. Verdediging van Odessa. Za oboronoe Odessy.

Contacteer ons