Meer resultaten voor medailles laten maken

medailles laten maken
 
Onderscheidingenhuis St. Oedenrode Medailles en Onderscheidingen opmaken, inlijstingen en para-wings.
U bent daar trots op en dat hoort u ook te zijn. Wij als geen ander weten die trots om te zetten in een gepast symbool, de onderscheiding. Uw onderscheiding moet representatief zijn voor uw prestatie. Immer gebaseerd op deze gedachte maken wij ons product.
makelaar wijk bij duurstede
home Medaillehuis Suurd.
Bulk Medailles vanaf 090., Afbeelding eigen ontwerp. Erelinten Vanen Rozetten. De openingstijden van onze showroom in Groningen zijn op woensdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Telefonisch tijdens kantooruren op 050 312 4041. Lees verder Sportprijzen van Het Medaillehuis.
beste online boekhoudprogramma
De Trofee De Trofee Hilversum.
Naast de artikelen zoals medailles, wisselbekers, trofeeën, plaquetten/gedenkplaten, vanen, erelinten, pins/speldjes, penningen, badges en relatieartikelen behoort een eigen ontwerp ook tot de mogelijkheden. Door het brede assortiment zijn wij in staat onze artikelen te leveren aan particulieren, nationale en internationale bedrijven, sportverenigingen, sportbonden, evenementen en organisatiebureaus.
ethereum
Kamper Sportprijzen Graveerbedrijf Sportprijzen, Relatiegeschenken, Glaswerk en Meer. Kamper Sportprijzen Graveerbedrijf Sportprijzen, Relatiegeschenken, Glaswerk en Meer.
U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreid assortiment, die u een persoonlijk tintje kan geven door deze te laten graveren met eigen teksten en logos. Praktisch iedere opdracht die u ons geeft ligt binnen onze mogelijkheden! Een persoonlijke en snelle service staat hierin voor ons centraal. Bent u als particulier, vereniging of bedrijf benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel in Alkmaar! Met vriendelijke groet., Frank de Jager. Maak het persoonlijk! Uw boodschap op een wijnglas? NAAR GLAS GRAVEREN. Gouden, Zilveren en Bronzen Medailles!
amerikaanse koelkasten
Medaillehuis Logterman te Dalfsen.
Ook is het mogelijk uw eigen sleutelhanger, winkelwagenmunt of horecamunt te laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uw expert in sportprijzen. Medaillehuis Logterman te Dalfsen. Hieronder vindt u voorbeelden van producten die wij hebben gemaakt en kunnen leveren. Heeft u een vraag, wij beantwoorden hem graag! Bekers / Sportprijzen. Medailles / Sportprijzen.
Wintermansport Sportmanagement en medaillegraveerbedrijf uit Apeldoorn.
Spijkenisse marathon 16.12.2012. Drie dagen voor het evenement werden we gevraagd om in Spijkenisse de deelnemers de mogelijkheid te bieden om hun medailles persoonlijk te laten maken met hun naam en tijd. Ook hier zagen we weer veel blije gezichten.
Medaille, insigne of onderscheiding voor militairen.
Alle informatie over officiële militaire onderscheidingen, eretekens, medailles en decoraties staat in het Handboek Onderscheidingen van het Ministerie van Defensie. In het handboek vindt u alle wetten, Koninklijke en ministeriële besluiten, toelichtingen, richtlijnen, procedures en modellen van voordrachten en andere formulieren op het gebied van decoraties. Voor nadere informatie over militaire onderscheidingen van de krijgsmacht kunt u zich wenden tot.: HDP/Afdeling Decoratiebeleid Toekenning Onderscheidingen. Wilt u meer informatie over het Draaginsigne Veteranen of deze aanvragen? Bent u uw draaginsigne verloren of is deze kapot? Ga dan naar de website van het Veteraneninstituut. Bekijk de website. Wilt u meer informatie over het Zilveren roosje? Wilt u deze aanvragen, is deze kapot of wilt u weten wat de levertijd is? Alle informatie vindt u op de website van het Veteraneninstituut. Bekijk de website. Wilt u meer informatie over het Draaginsigne Gewonden? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een DIG of deze direct aanvragen? Dat kan via het Veteraneninstituut. Bekijk de website. Wilt u uw militaire onderscheidingen volgens de norm op laten maken?
Koninklijke Onderscheidingen en medailles.
Naast Koninklijke Onderscheidingen kunt u bij ons ook terecht voor medailles voor elk budget. Zo maken wij voor inter-nationale sportbonden medailles in goud, zilver en brons waarbij de medailles van edelmetaal conform Nederlandse wetgeving zijn voorzien van de officiële gehaltekeurtekens.
Hofman Sportprijzen medailles.
Afmeting: MED 70mm mm. Afmeting: MED 45mm mm. vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 volgende. Prijzen zijn in euro's' en inclusief 21% BTW. Ambachtsweg 57 2641 KW Pijnacker Tel 015 369 65 65.
Home.
Graveerplaten graag via de mail bestellen. Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingen en speciale aanbiedingen. Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingen en speciale aanbiedingen. Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingen en speciale aanbiedingen. Welkom op onze site met leuke sportprijzen.
Medaillefabriek Stol B.V.
Als trotse drager tonen we iedereen de beloning van een nieuwe ervaring. Bij Medaillefabriek Stol ontwikkelen en vervaardigen wij dagelijkse nieuwe medailles en herinneringen voor bijzondere momenten. Vanaf onze nieuwe locatie proberen wij telkens het plezier van de fabricage in de producten terug te laten komen.
Medailles en Onderscheidingen.
Het laten maken van eigen gemaakte medailles kan al vanaf 10 stuks, volledig naar uw wensen. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan door gebruik te maken van de offerte aanvraag rechts op de website. Wij leveren medailles en onderscheidingen in verschillende technieken.

Contacteer ons