Meer resultaten voor medailles laten maken

medailles laten maken
 
Medailles op laten maken? Veteranenpas. Veteranenpas korting Facebook.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil Deutsch. Privacy Gebruiksvoorwaarden Cookies Adverteren op Facebook Advertentiekeuzes. Medailles op laten maken? Hij maakt u medailles snel en verzorgd op! Speciaal tarief voor Veteranen geen 12 Euro maar 10 Euro 20% per Medaille. Landmacht Marine luchtmacht marechaussee Veteranen.
Kuiper Sportprijzen voor al uw sporten.
Met de snelle service van Kuiper sportprijzen voorzien wij klanten uit heel Nederland van de mooiste bekers medailles en schalen etc.
Medaillefabriek Stol B.V.
Mijn Prestatie Mijn Medaille. Wie kan zich zijn eerste medaille niet herinneren? Veelal bewaren we de metalen herinneringen om later nog eens terug te denken aan de geleverde prestatie. Als trotse drager tonen we iedereen de beloning van een nieuwe ervaring. Bij Medaillefabriek Stol ontwikkelen en vervaardigen wij dagelijkse nieuwe medailles en herinneringen voor bijzondere momenten. Vanaf onze nieuwe locatie proberen wij telkens het plezier van de fabricage in de producten terug te laten komen. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom te Zeist u kunt ons bellen voor een afspraak 0343 492220 of ons een e-mail sturen. Sommige gebeurtenissen verdienen meer.
Delta International Houten Promotionele artikelen en Uniformuitrustingen.
is al jaren de specialist voor het maken van coins. ook wel penningen of medailles. Bij de Koninklijke Landmacht of luchtmacht worden deze coins uitgereikt aan het personeel. De coins die Delta International maakt zijn meestal geperst en hand gelakt. Zowel in vlakrelif als hoogrelif. De afwerking van de coins verschillen nogal is afhankelijk van de wensen van de klant het kan in verzilverd-gexoideerd of messing-gepatineerd maar ook verguld komt voor of antiek goud. Hiernaast een voorbeeld van een geperste coin die is uitgevoerd in messing gepatineerd. Coins zijn vaak messing munten met een afbeelding van de eenheid of regiment.
Duurzame medailles win win win situatie.
De organisatie All4sport van het prachtige sportevenement Maastricht Mooiste heeft tot nu toe altijd er voor gekozen om haar medailles in China te laten maken. Na intensief nagedacht te hebben over alternatieven om lokaal deze medailles te laten maken en hiermee duurzaamheid te realiseren zijn zij bij Meubelmakerij Steiger 1. Na intensief onderzoek naar de mogelijkheden van het produceren van een medaille van Steigerhout hebben we in samenwerking met Emile Dassen Meubelmakerij laser graveerder een prachtige product neer weten te zetten waarvan we er minimaal 5000 stuks moeten gaan produceren voor 1 Juni 2014.
Medailles en bekers Archieven byADELAAR.
Home / EVENTS SUPPLIES / Medailles en bekers Voor uw evenement hebben wij een groot assortiment medailles en bekers. Wij maken uw sportprijzen altijd op maat zodat u altijd iets unieks in handen heeft. Bekers voor uw evenement. Domings voor op uw sportprijzen. Goedkope medailles voor uw evenement. Medailles laten maken naar uw eigen wens.
Medaille insigne of onderscheiding voor militairen.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een DIG of deze direct aanvragen? Dat kan via het Veteraneninstituut. Wilt u uw militaire onderscheidingen volgens de norm op laten maken? Dat kan via diverse particuliere organisaties. Deze vindt u hier. Bent u een militaire onderscheiding verloren of wilt u een ereteken aanvragen? Neem dan contact op met het Ministerie van Defensie onderscheidingen@mindef.nl of 030 2184363. Via de volgende website vindt u een aantal algemene aanduidingen van tenuen welke voor alle krijgsmachtdelen gelden.
Medaillehuis Logterman te Dalfsen.
Het is ook mogelijk om uw eigen logo/ontwerp te gebruiken in een zelf ontworpen medaille. Ook is het mogelijk uw eigen sleutelhanger winkelwagenmunt of horecamunt te laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uw expert in sportprijzen. Medaillehuis Logterman te Dalfsen. Hieronder vindt u voorbeelden van producten die wij hebben gemaakt en kunnen leveren. Heeft u een vraag wij beantwoorden hem graag! Bekers / Graveren / Laseren / Sportprijzen. Rozetten / Sportprijzen / Vaantjes.
Onderscheidingenhuis St. Oedenrode Medailles en Onderscheidingen opmaken inlijstingen en para-wings.
Onderscheidingen medailles en inlijsten op laten maken voor dragen op militair of politie uniform
Medailles laten maken? Wij zijn de specialist in medailles en onderscheidingen.
Hier vindt u een collectie van onze standaard medailles de eerste 9 modellen en maatwerk medailles. U kunt de medailles al vanaf 50 stuks bestellen. Medailles Medaillons op maat laten maken. Wanneer u écht originele medailles wilt hebben dan kunt u deze door ons op maat laten maken. De mogelijkheden van de medailles zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen vorm en grootte bepalen ontwerp in reli ë f of in kleur laten plaatsen en kiezen uit diverse metaalkleuren. Voor een perfecte presentatie kunnen de medailles geleverd worden in luxe geschenkdozen. Afmeting van medailles medaillons. U kunt zelf de afmeting van de medailles bepalen. Deze kunnen wij produceren in een diameter van 20 mm t/m 140mm.
Dumphuis Doetinchem Medailles.
Alle prijzen zijn inclusief BTW sportafbeelding en GRATIS GRAVEREN! Kijk rond in onze webwinkel en bestel eenvoudig online. HOME OVER DUMPHUIS ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY VERKLARING CONTACT. Bekijk als Rooster Lijst. Onderdelen 1 tot 9 van totaal 34. Medaille serie Zamac ø 45 mm M-2.0. 250 Zo laag als 150. Medaille serie Zamac voetbal ø 50 mm M 19.0. 250 Zo laag als 150.
Medailles laten maken naar uw eigen wens byADELAAR.
Medailles laten maken naar uw eigen wens. Medailles laten maken naar uw eigen wens. Medailles laten maken naar uw eigen wens. Uw logo of afbeelding of een combinatie van beide het is allemaal geen probleem. Glimmende medailles een antieke uitstraling 3 dimensionaal wij maken alles. Uitgevoerd met een halslint in uw eigen kleuren en eventueel met opdruk. Vele organisatoren van hardloopevenementen of toernooien bestellen bij ons vanwege de snelle levering en scherpe prijzen. Mogen wij u ook een aanbieding doen? Wij kunnen de aanbieding ook uitbreiden met onze chip-garantregeling. Maar misschien wilt u wel dat we álles uit handen nemen.

Contacteer ons