Resultaten voor mila groot

mila groot
 
Mila Stichting Earlybirds Fotografie.
Op 2 april is ons mooie en lieve dochtertje Mila geboren met 30 weken en 5 dagen. Bij de geboorte woog ze 1680 gram en was ze 40 cm groot. We wisten bij week 28 al dat de volle 40 weken waarschijnlijk niet gehaald zouden worden, maar Mila vond het tijd om ons al eerder te verassen.
wafeldeken schoonheidssalon
Mila van Oosten: Zelfaanvaarding is een groot goed Hebban.nl.
Reacties op: Mila van Oosten: Zelfaanvaarding is een groot goed. 28 oktober 2015. Knap van deze auteur. Daar is moed voor nodig! 1 niet meer leuk vind ik ook leuk. even leek alles normaal mila van oosten. Even leek alles normaal Mila van Oosten.
beveiligingscamera
Het eerste jaar van baby Mila alle mijlpalen op een rij ALBOE.nl YouTube.
Vandaag vieren we haar eerste verjaardag en blikken we samen met jullie terug op een prachtig jaar. Een jaar vol bijzondere mijlpalen en mooie herinneringen. Interesse in een samenwerking? Op vrijdag 22 juli 2016 is onze mooie dochter Mila Sofia geboren.
radiatorombouw
Over Jeetje Mila.
Een prachtig meisje met downsyndroom. Inmiddels werk ik al vele jaren op diverse plekken als theaterdocent en mijn liefde voor het theater is nog steeds groot. Maar Mila, die als verrassende parel te midden van al mijn toekomstdromen verscheen, geeft me meer dan theater ooit zal kunnen. Mila is nu tiener en wil kunstenaar worden.
relatiegeschenken
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons