Meer resultaten voor plastic medailles bestellen

plastic medailles bestellen
 
chocolade medaille
Medailles snel en goedkoop online bestellen bij sportprijzentotaal.nl.
Hier vindt u ons complete assortiment medailles door eigen import vindt u bij Sportprijzentotaal.nl extra goedkope medailles. Uiteraard garanderen wij ook hierop de laagste prijsgarantie. Medailles zijn verkrijgbaar in de volgende grootte doorsnede 40 mm 45 mm 50 mm en 70 mm. De prijs van de medailles is inclusief. Sportafbeelding / Embleem informatie. Bij de opties kunt u aangeven of u aanvullend een halslint wenst halslinten zijn verkrijgbaar in 18 verschillende uitvoeringen en kleuren. De medailles zijn gesorteerd op prijs waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog.
Harde Kunststof medailles in iedere vorm gegoten kindermedailles Carnavalsmedaille Herinneringsmedaille Elfsteden kruisje.
de mogelijk te bestellen aantallen. De vorm is niet zo belangrijk daar bent u vrij in. Kleurverloop of meer dan twee kleuren is niet mogelijk. Kleurwissels kunnen per 500 medailles! We leveren dergelijke medailles in principe zonder bevestiging. Optioneel kunt u wel een bevestiging ongemonteerd meegeleverd krijgen. Veiligheidsspeld meegegoten in de achterzijde. Wij hopen uw aanvraag te mogen ontvangen! CombiCraft is dealer van.
Plastic Medailles Bestellen Sport Medailles Kopen Militaire Medailles Nederland.
Het sportprijzenpaleis bied de beste Medailles die u maar kunt bestellen en kopen online.
Bekers Medailles Online shop voor Bekers en Medailles.
HOUTEN STANDAARDS EN WANDBORDEN. Wij verzorgen sportprijzen voor alle sporten evenementen bedrijven en particulieren. Wij leveren bekers medailles standaards en andere sportprijzen uit voorraad daarom kunnen wij snel leveren. Gravures van de sportprijzen bekers en medailles doen we allemaal zelf. Wilt u uw bestelling graag uitbesteden zet op de mail wat u nodig heeft en wij zorgen daarvoor Een geheel toernooi of evenement is voor ons geen probleem en wij verzorgen uw prijzen met veel aandacht. Als u vandaag uw prijzen besteld zorgen wij dat het morgen verzonden wordt.
Welkom bij Carnavalsmedaille.nl de webshop voor carnavalsmedailles carnavalsonderscheidingen en carnavalsplaquettes.
Lees hier meer over het aanleveren van uw eigen logo/ontwerp. Nu maar liefst 20 cent KORTING bij het zelf monteren/plakken van uw medailles! Het zelfmonteren van uw medailles is heel makkelijk! Plak de zelfklevende afbeeldingen en haak het halslint door een musketonhaakje zélf aan de medaille en profiteer zo van de leuke korting! Klik hier voor meer informatie over de zelfmontage van medailles! Deze actie geldt ook gewoon voor onze EUROMEDAILLE en andere medailles in onze aanbiedingen! Bij veel van onze artikelen werken wij met volumekortingen die al vanaf 10 stuks ingaan!
Plastic medailles Full colour.
aan medailles voor kinderen welke tijden carnaval of sport-toernooien worden uitgedeeld. Omdat de medaille van een full colour print kan worden voorzien en in vrije vorm kan worden uitgestant heeft u zelf compleet de vrije hand bij het ontwerpen van uw medaille. Wanneer u wenst kunnen wij ook uw volledige ontwerp voor uw eigen unieke medaille verzorgen.
Medailles winner per 6 stuks Fopartikelen kopen? BESLIST.nl Alle feestproducten.
De lengte per medaille is ongeveer 57 cm en de diameter van de medaille zelf is ongeveer 7 cm. Zakje met 6 goudkleurige medailles. 6 Medailles met de tekst Winner. Militaire medailles 3 stuks. Verkleed accessoires set van drie militaire onderscheidingen. Deze muizenvallen zijn gemaakt van hout en metalen frame en zijn verpakt per 3 stuks. 6 Medailles met de tekst Winner. Nep neusring 4 stuks. Nep neusring 4 stuks. Deze zilverkleurige nep neusring zitten per 4 op een kaartje. U kunt de neusringen gewoon over uw neus schuiven. De neusring is ca.
8-pak uitdeelcadeautjes medailles HEMA.
slingers ballonnen en traktaties. Set van 8 uitdeelcadeautjes medailles. Dit artikel is bestelbaar vanaf 2 stuks.

Contacteer ons