Op zoek naar medailles kopen?

medailles kopen
 
Medailles kopen, medaille kopen De Sportprijzenshop.
Medailles kopen, medaille kopen. Naast bekers kunt u bij desportprijzenshop.nl ook medailles kopen. Als u een medaille wilt kopen dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u medailles kopen met uw verenigingslogo erop of u kunt kiezen uit één van de 200 standaardafslagen die wij al voor u klaar hebben liggen.
baklijst
Vind medailles in Militaria Algemeen op Marktplaats.nl.
Ps, kopen en versturen is op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor het niet. Ophalen of Verzenden Overige gebieden. Medailles onderscheidingen airborne Parachutist Para leger. Drie mooie parachutisten medailles. Ophalen of Verzenden. Medailles airborne wandeltocht, frisolmars, 10 para arnhem.
beker
Promokopen Medailles Kopen PromoKopen.nl.
Vrije tijd, Sport Spel /. Relatiegeschenken medailles kopen promokopen.nl. Een medaille is een klein metalen voorwerp dat uitgereikt wordt als iemand een bijzondere prestatie heeft verricht. Het is een tastbaar symbool van de onderscheiding die aan iemand wordt uitgereikt. De ontvanger kan sommige medailles op zijn of haar kleding opspelden maar andere medailles zijn legpenningen en kunnen niet worden gedragen.
chocolade medaille
Medailles kopen? byADELAAR.
U bent hier: Home / Medailles. Voor gepersonaliseerde medailles voor jouw sportevenement ben je byADELAAR aan het juiste adres. Onze medailles zijn namelijk naar wens te personaliseren. Om tot een persoonlijk ontwerp te komen, kies je zelf het lint, de afbeelding, de tekst en eventueel een logo.
chocolade medailles
Medailles bestellen? Bekijk de unieke collectie bij Sportprijzen.com.
U kunt medailles bestellen per stuk of in grotere hoeveelheden. Naast het het kiezen van een bijpassend lint heeft u de mogelijkheid om de medailles te laten graveren met een tekst van maximaal 60 tekens. Medailles bestellen is bij ons erg eenvoudig. Medailles per categorie: Gouden medailles Zilveren medailles Bronzen medailles Medaille lint.
Bekers Medailles Online shop voor Bekers en Medailles.
Medailles, bekers, rozetten, kampioensbekers en andere sportprijzen online bestellen. Welke prijs reikt u binnenkort uit? Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop. De prijzen, zoals sportbekers, kampioensbekers, rozetten en medailles, die u bij ons kunt kopen, worden allemaal uit voorraad geleverd.
Goedkope bekers en medailles Harrie Verkaik B.V.
Wilt u meer informatie over onze goedkope bekers en medailles of deze bestellen? Maak uw wensen kenbaar door het invullen van het online contactformulier of bel naar het nummer: 0118 638 050. Ook voor het plaatsen van een bestelling bereikt u ons telefonisch of via het contactformulier. Neem vrijblijvend contact op.: Voetbal bekers kopen.
SPORTPRIJSHOLLAND Groningen de SPORTPRIJZEN webwinkel Sportbekers Medailles.
Bij ons kunt u o.a. medailles, sportbekers, standaards, wandborden en glasstandaards kopen. Bekijk het assortiment in onze webshop. U heeft bij ons een ruime keus in medailles in verschillende afmetingen. Voor 150, heeft u al een mooie medaille incl tekstlabel, sportafbeelding en een halslint.
Medailles kopen De sportprijzen specialist.
EXTRA KORTING op medailles bij zelf afmonteren Klik hier voor info. Wij bieden onze medailles gemonteerd aan, kant en klaar om zo uitgereikt te worden. Mocht u de medailles zelf willen afmonteren dan krijgt u voor elke medaille 0.15 KORTING.
Veldwijk.com Medailles Veldwijk.com.
Medailles kunt u gebruiken bij sportwedstrijden, kinderfeestjes of als herinnering. We hebben een zeer breed assortiment aan sportprijzen, waaronder medailles. Wij hebben allerlei modellen medailles die wij kunnen voorzien van een door u gekozen afslag zoals van voetbal of zwemmen.
Medailles bestellen doe je hier Slier.nl.
Wilt u medailles kopen met uw eigen tekst en logo er op? Dat kan: upload uw eigen logo en voer uw tekst in tijdens het bestelproces van het medailles kopen. Heeft u vragen over de medailles van Slier of over het medailles kopen?
Medailles bestellen, medaille bestellen De Sportprijzenshop.
Mensen die een medaille bestellen hebben de mogelijkheid om deze nóg persoonlijker te maken met een eigen tekst. Deze graveren wij dan voor u aan de achterzijde. Klanten die 50 of meer medailles bestellen, ontvangen daarnaast een korting op de stukprijs.

Contacteer ons