Resultaten voor bokaal laten maken

bokaal laten maken
 
Bruggenbouwer bokaal op reis Kampen.
In plaats van deze bokaal een jaar lang op de kast te laten staan willen wij bij Present Kampen deze bokaal een reis laten maken door Kampen. Werkend in de Gemeente Kampen komen wij vaak bijzondere personen en dito particuliere initiatieven tegen. Initiatieven die verbinden en meebouwen aan betrokkenheid en omzien naar elkaar in de stad. Die bruggen slaan tussen doelgroepen spullen gezondheidssituaties landen natuur ideeën etc. Initiatieven waarvan de personen niet vaak in de publiciteit komen of in de schijnwerpers staan. Present Kampen wil deze initiatieven komend jaar middels de gewonnen Bruggenbouwers bokaal waarderen en daarmee in het zonnetje zetten.
aboutiquedestoons.com
De Trofee De Trofee Hilversum.
De Trofee is sinds 1983 een begrip in het GooiWij leveren onze producten op maat gemaakt door heel Nederland en België
Bekers Medailles Online shop voor Bekers en Medailles.
Bekers Medailles Online shop voor Bekers en Medailles. Groot assortiment bekers en medailles online te bestellen. Tevens wissel bekers en medailles.
De Present Bokaal Bruggenbouwer van het Jaar reist verder Streeknieuws.
In plaats van deze bokaal een jaar lang op de kast te laten staan wil Present Kampen deze bokaal een reis laten maken door Kampen. De reis van de Bruggenbouwersbokaal was op 9 februari jl. begonnen aan haar reis door de gemeente kampen. Burgemeester Bort Koelewijn heeft daarmee als eerste de titel Bruggenbouwer van de stad Kampen ontvangen. De vier weken zijn alweer om. Op dinsdagmiddag 7 maart om 13.30 uur aanstaande zal Burgemeester Bort Koelewijn de Bruggenbouwersbokaal doorgeven aan het Team Bestuur van Stichting Helpende Handen Roemenie in de volksmond Jan Post Hal genoemd. adres Ambachtsstraat 2-4 Kampen. Reageer op dit bericht.
Twinsport Sportprijzen Bekers en bokalen.
0478 50 26 17. 06 22 54 54 16. U kunt uw beker of bokaal naar eigen smaak samen laten stellen zoals deze klanten ook hebben gedaan voor kampioenshuldigingen.
Trofee-award.nl.
Welkom bij Trofee-Award. Wij hebben een uitgebreide keuze aan trofeeën en awards. Gegraveerd met een persoonlijke boodschap of bijvoorbeeld een logo.
Gouden prijsbekers en bokalen goedkoop en snel online kopen bij sportprijzentotaal.nl.
Omschrijving Gouden serie prijsbekers de beker is leverbaar in 12 verschillende formaten. De genoemde prijs is de prijs per beker. De prijs is inclusief graveerplaat graveren en sportafbeelding. Gouden multicolor bokaal S411. Afmetingen 47 t/m 53 cm. Omschrijving Double layer bekers met exclusief design. Leverbaar in 3 verschillende formaten. Op verzoek kan de kleur van de tussenbuizen worden aangepast. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. De prijs is inclusief graveerplaat graveren en sportafbeelding. Uniq bokaal goud zilver brons S406. Omschrijving Nieuwe serie bekers welke perfect gebruikt kunnen worden voor de nummer 1 2 en 3 van uw toernooi wedstrijd activiteit of evenement. De beker is leverbaar in het goud zilver en brons de prijs is per stuk.
Relatiegeschenken en Awards op maat laten maken door Custom Company.
Custom Company is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk relatiegeschenken en awards. Bedrijven en organisaties die bijzondere relatiegeschenken of awards willen uitreiken kunnen wij helpen deze te realiseren. Ook kunt u een keuze maken uit onze standaard collectie van relatiegeschenken en awards. U kunt door ons relatiegeschenken of awards laten creëren van acrylaat metaal steen en hout. Ook zijn creaties uit goedkopere materialen als rubber en plastic en uit duurdere materialen als zilver en goud realiseerbaar. Afhankelijk van uw wensen passen we de gewenste productietechniek toe. Wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuze rekening houdend met uw wensen en het budget. De belangrijkste technieken zijn 3D printen gietwerk vormsnijden laser graveren en bedrukken van objecten.
Sportprijzenshop de Bokaal Arnhem Sportprijzen voor Spotprijzen.
Sportprijzen bekers en medailles voor de beste prijs Bekerplanet.nl.
De goedkoopste en meest complete sportprijzen webshop van Nederland. Altijd de beste prijs!

Contacteer ons