Meer resultaten voor medaille laten maken

medaille laten maken
 
beker laten bedrukken
Bent u juist op zoek naar voorbedrukte verpakkingen en ijsbekers? Bekijk dan ons aanbod in voorbedrukte ijsbekers en verpakkingen. Regelmatig zullen wij ons assortiment aanvullen met nieuwe voorbedrukte artikelen en artikelen die u volledig kunt laten bedrukken. Heeft u vragen of advies nodig? Bel met één van onze verkoopspecialisten. Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen over bekers bedrukken en/of koffiebekers. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met één van onze medewerkers. Bel 0341 456 051 of sales@promocups.nl.
Delta International Houten Promotionele artikelen en Uniformuitrustingen.
Delta International maakte vaak een coin voor bediging van nieuw personeel compleet met nummering. Hiernaast een Delta International voorbeeld van een messing coin messing gepatineerd en met de hand ingelakt. Regional Command South Isaf Afghanistan. voorbeeld medaille straatvoetbal KNVB inclusief bedrukt lint. Afwerking medaille glanzend en mat verguld. De medailles worden ook in zilver of brons afgewerkt! Uw eigen medaille kopen graag even uw wensen mailen naar info@deltahouten.nl. Delta International maakt ook de coins of herinneringsmunten die uitgegeven worden om erkentelijkheid en waardering uit te drukken. Bij voorbeeld als iemand na jaren trouwe dienst wegging gaf hij coins weg als bedankje of herinnering. Delta International maakte ook coins voor eenheden die uitgegeven worden ter gelegenheid van oefeningen speciale gebeurtenissen of jubilea.
medailles
Medaille Eindhoven Bekerplanet.nl.
Hieronder kunt u de medaille zelf samenstellen. Kies een afbeelding die op de voorkant van de medaille komt en de gravure die op de achterkant komt. Om de medaille af te maken kunt u nog een lintje kiezen. Een voorbeeld van alle lintjes en afslagen vindt u op de afbeeldingen bij het product. Bekerplanet zorgt voor een goede en snelle levering van uw bestelling.
Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken Hardlopen in Zeeland.
Na 42 kilometer zwoegen volgde een troosteloze finish. Zonder medaille dropen ze teleurgesteld af. Hoe moesten ze dat nu aan het thuisfront uitleggen? Hadden ze de marathon wel uitgelopen? Er was maar een oplossing zelf een medaille laten maken. Terug in Middelburg trokken ze de stoute schoenen aan waardoor hun medailleserie nu toch compleet is. Met dank aan de Middelburgse sportprijzenmaker. Opgeslagen onder Bijdrage Maurice. Getagd als john guequierre Medailles. Zijn medailles een vrouwendingetje? Stratenloop Zoutelande gaat door ondanks hitte. Een Reactie op Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken. Cees van den Bulck. juni 25 2015 om 1737.
Duurzame medailles win win win situatie.
De organisatie All4sport van het prachtige sportevenement Maastricht Mooiste heeft tot nu toe altijd er voor gekozen om haar medailles in China te laten maken. Na intensief nagedacht te hebben over alternatieven om lokaal deze medailles te laten maken en hiermee duurzaamheid te realiseren zijn zij bij Meubelmakerij Steiger 1. Na intensief onderzoek naar de mogelijkheden van het produceren van een medaille van Steigerhout hebben we in samenwerking met Emile Dassen Meubelmakerij laser graveerder een prachtige product neer weten te zetten waarvan we er minimaal 5000 stuks moeten gaan produceren voor 1 Juni 2014.
Bekers en medailles Sport Prijzen Kampioen.
Dit graveren doen wij geheel gratis. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden de bekers en medailles niet te laten graveren. Na afronding van uw bestelling kunt u deze veilig via internet betalen door middel van iDeal of een bankoverschrijving. Wij zorgen dan voor een snelle levering. De bekers en medailles van Sportprijzenkampioen.nl zijn van zeer goede kwaliteit en bezitten een hoge mate van duurzaamheid. De winnaars zullen dan ook lang plezier kunnen hebben van de bekers en medailles. Bestel direct online of neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft. U kunt bellen naar 0226 420 380 / 06 51 20 19 72 of mailen naar info@sportprijzenkampioen.nl.
Carnavalspagina van Woltermans Emailkunstatelier.
Wij doen ons uiterste best u hiermee van dienst te kunnen zijn. Voor decoraties huisorders en medailles zijn meerdere mogelijkheden zoals. Prinsenmedailles u kunt bij ons ook één enkel uniek exemplaar laten maken. Ook zijn er meerdere Carnavals verenigingen die ieder jaar dezelfde eigen Prinsenmedaille bestellen maar hierin de naam van de nieuwe prins of het jaartal laten zetten. Het bijkomend voordeel hiervan is dat eventuele meerkosten voor de zeefdruk weg allen. De Steunpileer 2012 in opdracht van De Tempeleers. Een medaille voor de hele Raad van elf. Medailles maken een vast onderdeel uit van het pak van de prinsenraden. Zij bepalen mede het gezicht van een carnavals vereniging.
Sportprijzen bekers en medailles voor de beste prijs Bekerplanet.nl.
De goedkoopste en meest complete sportprijzen webshop van Nederland. Altijd de beste prijs!
Home.
Bent u op zoek naar een mooie carnavalsonderscheiding wilt u een carnavalsonderscheiding laten maken? Wij staan met ons team klaar om voor u een onvergetelijke carnavalsonderscheiding te laten maken. Lees snel verder en kijk naar de mogelijkheden voor een mooie carnavalsonderscheiding. Wat is er nu mooier dan een prachtige herinnering vast te laten leggen op een herinneringsmedaille? Vele mensen zijn u al voor geweest en hebben hun speciale herinnering vast laten leggen in de vorm van een medaille. Heeft u een speciale herinnering? Neem dan snel contact met ons op wij gaan graag voor u aan de slag.
Medailles Sportprijzen.com.
Bij sportevenementen wordt een gouden medaille gebruikt voor de eerste plaats de tweede plaats ontvangt een zilveren medaille en brons gaat uit naar de derde plaats. Medailles bestellen kan voor diverse evenementen. Het ontvangen van een medaille zorgt voor een blijvende herinnering. Sportprijzen.com heeft een ruim aanbod aan diverse medailles geschikt voor ieder gelegenheid. U kunt medailles bestellen per stuk of in grotere hoeveelheden. Naast het het kiezen van een bijpassend lint heeft u de mogelijkheid om de medailles te laten graveren met een tekst van maximaal 60 tekens. Medailles bestellen is bij ons erg eenvoudig.
Medaille insigne of onderscheiding voor militairen.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een DIG of deze direct aanvragen? Dat kan via het Veteraneninstituut. Wilt u uw militaire onderscheidingen volgens de norm op laten maken? Dat kan via diverse particuliere organisaties. Deze vindt u hier. Bent u een militaire onderscheiding verloren of wilt u een ereteken aanvragen? Neem dan contact op met het Ministerie van Defensie onderscheidingen@mindef.nl of 030 2184363. Via de volgende website vindt u een aantal algemene aanduidingen van tenuen welke voor alle krijgsmachtdelen gelden.
Carnavalsonderscheiding.
Een carnavalsonderscheiding laten maken voor ieder budget.
Medailles online kopen Devanenspecialist.nl.
Op zoek naar een specialist die al uw medailles laten maken? Een ervaren bedrijf dat u bijstaat in de keuze voor de meest geschikte tekst die zonder twijfel op de medaille past? Kies dan voor De Vanenspecialist. Wij maken het ook mogelijk om medailles online te kopen en zo in alle rust een keuze te maken. Medailles gebruikt u op verschillende gelegenheden. Het zijn mooie en unieke aandenkens aan een gedane activiteit.

Contacteer ons