Resultaten voor medaille laten maken

medaille laten maken
 
medaille laten maken - Chocolade Medaille 24 stuks.
Chocolade Medaille 24 stuks. BTW: Totaal: Excl. Doos met 24 gouden chocolade medailles met nr1 erop. De chocolademedailles hebben een diameter van 7.5 cm en weegt 23 gram. De lengte van het koord is 84 cm, en dubbelgevouwen is de lengte 42 cm.
Onderscheidingenhuis St. Oedenrode Medailles en Onderscheidingen opmaken, inlijstingen en para-wings.
U bent daar trots op en dat hoort u ook te zijn. Wij als geen ander weten die trots om te zetten in een gepast symbool, de onderscheiding. Uw onderscheiding moet representatief zijn voor uw prestatie. Immer gebaseerd op deze gedachte maken wij ons product.
beker laten maken
Terra-Cotta Sportprijzencentrum Voor al uw Sportprijzen, Medailles, Sjerpen, Awards, Trofee├źn, en Vaantjes.
Lees hier meer over onze vakantiestop en de mogelijkheden om uw bestelling te laten verwerken. Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel. Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
makelaar oosterhout
Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken Hardlopen in Zeeland.
Ga naar reacties. Middelburgse marathonlopers laten zelf medaille maken. foto Ruben Oreel. door Maurice Steketee. Het blog van Miriam over medailles heeft nogal wat reacties opgeleverd, vooral op Facebook. Ik ben enigszins verrast dat zoveel mensen waarde hechten aan een medaille.
decis waar te koop
home Medaillehuis Suurd.
Bulk Medailles vanaf 090., Afbeelding eigen ontwerp. Erelinten Vanen Rozetten. De openingstijden van onze showroom in Groningen zijn op woensdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Telefonisch tijdens kantooruren op 050 312 4041. Lees verder Sportprijzen van Het Medaillehuis.
Taxi Utrecht
Medailles Nodig? Bekijk onze Online Collectie Awards.
Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van kwaliteit en luxe medailles / medaillons. U kunt bij ons medailles binnen elk budget en in elke uitvoering laten maken. Materiaal van de medailles. Onze medailles worden standaard van messing of zink gemaakt.
wat is social return
Home Prijzenshop.nl.
Medaillelinten en koorden. 25 mm afslag. 50 mm afslag. Full colour vaantjes. Medaillelinten en koorden. Beker met grote oren. Custom made medailles. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan incl. Vanaf 755, voor 717., 21 28 cm. Vanaf 612, voor 581.,
DOPPER
Mooie en gepersonaliseerde medailles bestellen? De sportprijzen specialist.
Als bedrijf, maar ook als bijvoorbeeld sportvereniging of als school kunt u er op een bepaald ogenblik aan denken om een eigen evenement te organiseren. U kunt er in deze situatie dan wel voor kiezen om een gewone, standaard medaille te bestellen, maar het is toch veel leuker om medailles met eigen logo te laten maken?
Medaillefabriek Stol B.V.
Wie kan zich zijn eerste medaille niet herinneren? Veelal bewaren we de metalen herinneringen om later nog eens terug te denken aan de geleverde prestatie. Als trotse drager tonen we iedereen de beloning van een nieuwe ervaring. Bij Medaillefabriek Stol ontwikkelen en vervaardigen wij dagelijkse nieuwe medailles en herinneringen voor bijzondere momenten. Vanaf onze nieuwe locatie proberen wij telkens het plezier van de fabricage in de producten terug te laten komen.
Ome Loeks sportprijzen Groningen medailles Sportprijzen Groningen Ome Loeks.
Wellicht is de medaille de bekendste bekroning onder de sportprijzen. In de collectie van Ome Loeks vindt u medailles in de traditionele kleuren goud, zilver en brons, halslinten in diverse kleuren en ook bewaardoosjes voor het eremetaal. Uw bestelling kan bezorgt worden door geheel Nederland maar desgewenst kunt u ook uw bestelling zelf ophalen op ons adres in Groningen.
De Medaille specialist eigen ontwerp medailles en onderscheidingen.
De Medaille specialist is gespecialiseerd in de productie van speciaal ontworpen medailles, herinneringsmedailles, penningen en carnavalsonderscheidingen. Bij de Medaille specialist kunt u unieke, medailles en onderscheidingen laten maken geheel naar uw eigen ontwerp, veelal voor de prijs van een standaard medaille!
Herinneringsmedaille 1933 Wikipedia.
Het ontwerp is van de hand van Hendrikus Johannes Adrianus Baars; dit ontwerp dateert van 1899, ook het jaar van overlijden van de ontwerper. Wilhelmina had indertijd dit ontwerp laten maken om te dienen voor prijspenningen door haar uit te reiken bij tentoonstellingen of wedstrijden. s Rijks Munt in Utrecht heeft de medailles geslagen. Op de voorzijde van de medaille staat de koningin afgebeeld zoals zij er op haar 53e verjaardag uitzag.
Doggersbank-medaille Wikipedia.
Ook de heren Dedel, Van Braam, Van Kinsbergen, Braak, Staring en, zij het postuum, Bentinck kregen een medaille van de Staten-Generaal. Deze medaille werd aan een oranje lint gedragen. De stadhouder, Willem V Batavus stelde ook een herinneringsmedaille in die aan de overlevende officieren, adelborsten en onderofficieren zou worden uitgereikt. De matrozen zouden een geldelijke beloning krijgen. Willem V Batavus, admiraal-generaal van de vloot besloot, we weten niet op wiens instigatie, om op eigen kosten medailles te laten slaan.

Contacteer ons